Pietilän lomamökit

mökit

metsätähti *****

Huvila sijaitsee rauhallisella Mataroisjärven rannalla,josta pienveneillä yhteys Keitele-Päijäntenne kanavaan. 2005 valmistunut aksikerroksinen 117,5 huvila tarjoaa puitteet isommallekin perheelle tai porukalle. Oleskelutilasta avautuu avara näköala suoraan rantaan ja järvelle. Mökissä on kaksi ovellista makuuhuonetta.

Lue lisää...

kalliorinne *****

Hyvin varusteltu huvila sijaitsee rinnetontilla rauhallisella Mataroisjärven rannalla. Kesällä 2005 valmistunut viihtyisä ja hyvin varusteltu 121 m2 huvila sopii hyvin lapsiperheille, myös yritysten ja yhteisöjen edustus- ja virkistys käyttöön. Mökissä on kolme ovellista tilavaa makuuhuonetta.

Lue lisää...

helmiranta

Mökistä löytyy makuutiloja ylä- ja alakerrassa, wc+ suihku, tilava keittiö ja lasitettu kuisti lämmittimillä. Kuistilta on suora yhteys aurinkoiselle terassille, jossa on kalusteryhmä aurinkovarjon kera odottamassa lomalaisia. Piha piirissä myös sähköistetty aittarakennus (sisältäen kolme huonetta), rantasauna, trampoliini perheen pienemmille, paviljonki sateisten päivien varalle ja grillauspaikka.

Lue lisää...

suviranta

Suviranta on perinteinen 60-70 luvun tyyliin sisustettu kesämökki.

Lue lisää...

rantamökki **

Parvellinen 25m2 mökki Mataroisjärven rannalla, mökin takaa avautuu peltoaukea. Alakerrassa saunatupa, pukuhuone ja sauna. Parvella on makutilat ja parveke järvelle päin.

Lue lisää...

kotisivujen suunnittelu: keski-suomen verkkomedia